Rumenlere dört koldan taarruz!

19 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da camia seçimlere odaklanmış olsa da, mevcut yönetim ve profesyoneller yeni sezonun çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sezon içerisinde scout ekibinin takip ettiği ve Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yetkililer Romanya'nın genç yetenekleri için dört bir koldan taaruza geçti. 

Gazeta Sporturilor'da yer alan habere göre; Galatasaray scout ekibi uzun süredir Romanya'nın genç yeteneklerini takip ediyor. Galatasaray'da seçim heyecanı yaşansa da Avrupa kupaları nedeniyle erken başlayacak sezon adına transfer çalışmaları da hız kazanmış durumda.. 19 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçim sürecine yoğunlaşan camiada, transferden sorumlu yetkililer sezon içerisinde uzun bir süre takip edilen Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan ve Nicolae Stanciu için kulüpleriyle temasa geçti. 

Galatasaraylı yetkililer, Universitatea Craiova'nın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmak istiyor. Cicaldau ile daha önce İtalyan ekibi Sampdoria da ilgilenmişti. Sampdoria ile verilen bir başka transfer yarışı ise FCSB'nin yıldızı Olimpiu Morutan konusunda.. Galatasaraylı yetkililerin Morutan'a ilgisi uzun süredir gündemde. Hatta geçtiğimiz sezon içerisinde menajer Giovanni Becali de Galatasaray'ın oyuncu hakkında bilgi almak adına kendisiyle görüştüğünü fakat yüksek bonservis bedeli talebi nedeniyle bu transferin zorlu olacağını ifade etmişti.

Galatasaray'ın gündemindeki bir diğer isim de Slavia Prag'dan Nicolae Stanciu... Ocak 2019'da 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Al-Ahli Cidde'ye transfer olan Rumen oyuncu, Temmuz 2019'da 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Slavia Prag'a transfer olarak Çekya'ya dönmüştü. Bu sezon Slavia Prag forması altında 45 maça çıkarken takımına 16 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0