Okan Buruk seçim sonrasını işaret etti!

19 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da mevcut yönetimden Abdurrahim Albayrak seçimlerde bir diğer aday Yiğit Şardan'ın ekibinde ikinci başkan olarak yer alırken, seçim öncesinde teknik direktör arama çalışmaları devam ediyor. Albayrak'ın son olarak Okan Buruk ve Bülent Korkmaz ile görüştüğü iddia edilirken, iki efsane isim seçim sonrasını işaret etti. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni başkanın kim olacağı 19 Haziran'da yapılacak seçimli genel kurulda belli olacak. Ancak bu tarihe kadar sarı kırmızılılarda birçok konuya belirsizlik hâkim olurken, en önemli başlık olarak teknik adam konusu ön plana çıkıyor. Burak Elmas, Metin Öztürk ve Işın Çelebi, Fatih Terim ile çalışmak istiyor. Ancak Yiğit Şardan bu konuda suskun kalırken, yönetim listesinde yer alan Mete Serkan Sevim, Mustafa Cengiz'in açıklamalarına paralel bir düşüncede olduklarını belirtmişti.

Mevcut yönetimde ikinci başkan olan ve seçimlerde Yiğit Şardan'ın listesinde yer alan Abdurrahim Albayrak da yaptığı görüşmelerle bu düşünceyi doğruladı. Galatasaray'ın eski oyuncuları şimdinin teknik adamlarında önce Okan Buruk daha sonra da Bülent Korkmaz ile görüşen Albayrak olumlu dönüş alamadı. İki ismin de belirsiz ortamı işaret ederek "Eğer seçilirseniz ve yine de çalışmak isterseniz o zaman konuşuruz. 19 Haziran'dan önce ve Terim'in durumu belli değilken bu doğru olmaz" dediği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0