Galatasaray'dan Boupendza transferi için yeni formül!

Aaron Boupendza

Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken Süper Lig'in gol kralı olan Aaron Boupendza için de girişimler başlıyor. Cimbom, Radamel Falcao ve Mbaye Diagne ile yolları ayırıp Hatayspor'dan Aaron Boupendza'yı kadrosuna katmak istiyor.  

Fanatik gazetesinin haberine göre; Mbaye Diagne'ye, 'Kulüp bul' mesajını gönderen Galatasaray, Hatayspor'un gol kralı Aaron Boupendza için çalışmalarını hızlandırdı. Senegalli oyuncunun menajeri İngiliz ekipleriyle temas kurarken, Galatasaray golcü oyuncudan minimum 5-6 milyon Euro bir bonservis bekliyor. 

Radamel Falcao ile de yol ayrımında olan Galatasaray, buradan açılacak kaynakla Gabonlu yıldızı renklerine bağlamayı amaçlıyor. Hatay'la masaya oturmadan maliyet araştırmasına başlayan Cimbom profesyoneller, transfer formüllerini de hazırladı. Akdeniz ekibi, 23 yaşındaki forvet için 8 milyon Euro talep ederken, Galatasaray'ın düşündüğü teklif Diagne'den gelecek bonservis bedeli.

Seçim hediyesi olacak

Yani Galatasaray, Boupendza için 6 milyon Euro ödemeye hazır. Cimbom, 2 milyon Euro'luk farkı da bir sonraki satıştan payla kapatmayı amaçlıyor. Başkan adaylarının da listesinde olan Boupendza camiaya seçim hediyesi olacak gibi görünüyor.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0