Cenk Akyol, Galatasaray'a antrenör oluyor!

cenk akyol galatasaray

Basketbol Süper Ligi'nde ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da gelecek sezonun çalışmaları başladı. Sezonu Ekrem Memnun yönetiminde tamamlayan Cimbom'da teknik ekip kadrosuna eski bir tanıdık ekleniyor. Galatasaray'da Cenk Akyol teknik ekibe dahil olacak. 

Önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi'nde ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Galatasaray yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Ege Arar ve Canberk Kuş transferlerinde sona yaklaşan Cimbom'da teknik ekibe de takviye yapılıyor. Çağlar Torun'un haberine göre; Galatasaray’da yeni sezonda Cenk Akyol bireysel koç olarak görev alacak. Teknik ekiple beraber parkeye çıkmayacak ama arka planda oyunculara bireysel gelişim koçu olarak destek verecek. 

Cenk Akyol, 2007-2008 sezonu ve 2012-2014 sezonlarında Galatasaray forması giymiş ve sarı-kırmızılı formayla şampiyonluk yaşamıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0