Terim'in ekibinde iki ayrılık!

31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'da göreve devam edip - etmeyeceği seçimlerden sonra belli olacak olan Fatih Terim'in ekibinde beklenen ayrılıklar gerçekleşti. Yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Levent Şahin kişisel hesaplarından yaptıkları açıklamada görevlerinden ayrıldıklarını duyurdu. 

Bir süredir konuşulan ayrılıklardan ilk olarak Ümit Davala açıklama yapan taraf oldu. Uzun bir dönem futbolcu olarak hizmet eden ve Fatih Terim'in ekibinde yer almaya başlayan Davala, antrenörlük hayatına teknik direktör olarak devam edeceğini açıkladı. 

Davala'nın ardından ikinci ayrılık kararı da Şahin'den geldi. Hem milli takım hem de Galatasaray'da uzun zamandır Fatih Terim'in yardımcılığını yürüten Levent Şahin, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'daki görevlerinden ayrıldığını ve kariyerini farklı alanlarda devam ettireceğini açıkladı. 


Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0