Florya'da kapılar kapandı!

Galatasaray'da camia uzun süredir tartışmaların odağında olan seçim tartışmaları sürerken, başkan Mustafa Cengiz kısıtlı görev süresinde dikkat çeken uygulamalar yapmaya devam ediyor. Sözleşmesi sona eren Fatih Terim geçtiğimiz günlerde odasını toplarken, yönetimin talimatı doğrultusunda Florya'da da hareketlilik başladı. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin sona ermesinin ardından harekete geçti ve Florya'nın kapılarını Terim'e tamamen kapattı. Fatih Terim ile yola devam etmeyeceğini açıklayan Mustafa Cengiz, Terim'in 30 Mayıs'ta Florya'ya gelerek odasındaki eşylarını toplayıp personelle vedalaşmasının ardından bir flaş kararın altına daha imza attı ve Florya'nın Terim ile olan ilişkisini kesti. 

Florya'nın kapılarını Fatih Terim'e kapatan ve Florya'daki tüm giriş personeline bu yönde bir talimat veren başkan Mustafa Cengiz asıl sürprizini ise takımın başına bir teknik direktör getirerek yapmaya hazırlanıyor. 19 Haziran'a kadar Galatasaray'ın başına bir teknik direktör getirmek isteyen başkan Mustafa Cengiz, geçici bir süreliğine de olsa takımı teslim edecek bir teknik direktör bulamıyor.

21 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçına çıkacak olan Galatasaray'ın 17 Haziran'da sezonu açması bekleniyor.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0