Elmander mesaiye devam ediyor!

Galatasaray'da geçtiğimiz yıllarda Fatih Terim'in oyuncu izleme ekibine katılan Johan Elmander, takımı için oyuncu izlemeye devam ediyor. Daha önce Norveç'ten bazı isimleri öneren Elmander'in son olarak Finlandiya milli takımında da forma giyen Daniel O'Shaughnessy hakkında rapor hazırladığı iddia edildi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray için Kuzey Avrupa ülkelerinde oyuncu izleyen Johan Elmander, geçtiğimiz günlerde Parken'da oynanan Danimarka - Finlandiya maçını izledi. Christian Eriksen'in yaşadığı dramatik olay nedeniyle herkesin yakından takip ettiği karşılaşmada, Fin takımının stoperi Daniel O'Shaughnessy'yi mercek altına aldı. Elmander daha önce yakından takip ettiği İrlanda asıllı savunma oyuncusunun tarzını beğenirken, Danimarka akınlarını güçlü hamleleriyle bertaraf eden 26 yaşındaki oyuncu mücadeleci ve agresifliğiyle de dikkat çekti. Johan Elmander'in bir süre daha HJK Helsinki'de forma giyen ve kaptanlık yapan O'Shaughnessy'i takip ederek kulübe ayrıntılı bir rapor hazırlaması bekleniyor. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0