Galatasaray, Adam Ounas ile ilgileniyor

Adam Ounas

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle beraber transfer çalışmaları hızlandı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan PSV maçı öncesi takımdaki eksikleri gidermek isteyen Galatasaray, Adam Ounas'a kancayı taktı. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fatih Terim'in, yeni başkan Burak Elmas'a verdiği listede talep ettiği sağ kanat takviyesi için İtalya'dan bir isim gündeme geldi. Bonservisi Napoli'de olan ve sezonu Crotone takımında kiralık geçiren Adam Ounas, Galatasaray'ın radarına girdi. 

Adı Beşiktaş'ın transfer gündeminde de geçen Cezayirli futbolcuyu özellikle Fatih Terim'in çok istediği, yönetimin bu nedenle kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, 3-4 milyon Euro'luk bir bonservis bandında 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini almaya çalışacak. Solak yıldız, sağ kanadın yanı sıra sol açık ve forvet arkasında da görev yapabiliyor.

Vatandaşı Feghouli'nin yerine

Adam Ounas transferi gerçekleşirse, vatandaşı Sofiane Feghouli'nin Galatasaray'ın sağ kanadındaki yerini almış olacak. Terim'in aklındaki plan, solda sağ ayaklı Onyekuru veya Kerem'i, sağda da sol ayaklı Ounas veya yine transferi gerçekleşirse Halil Akbunar'ı oynatmak.

ADAM OUNAS KİMDİR?

Peki Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Adam Ounas kimdir? Adam Ounas kaç yaşında? İşte Adam Ounas ile ilgili bilinmesi gerekenler... Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan Adam Ounas, geçtiğimiz sezon Serie A ekiplerinden Cratone ve Cagliari'de kialık olarak forma giydi. Bonservisi Napoli'de bulunan Cezayirli futbolcu 11 Kasım 1996 yılında doğdu.

Serie A'da 2020-21 sezonunda 22 maça çıkan Adam Ounas 4 gol 4 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki futbolcu kanatlar ve forvet arkasında oynayabiliyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0