Galatasaray, Konstantinos Fortounis'i istiyor!

Konstantinos Fortounis

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle beraber transfer çalışmaları hızlandı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan PSV maçı öncesi takımdaki eksikleri gidermek isteyen Galatasaray, 10 numara pozisyonuna Olympiakos'tan Konstantinos Fortounis'i istiyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Younes Belhanda ile yolları ayırdıktan sonra bu bölgeye takviye için temaslarda bulunan Sarı-Kırmızılılar, rotayı Komşu'ya çevirdi. Yunanistan Ligi'nde Olympiakos forması giyen 28 yaşındaki Konstantinos Fortounis'i gözüne kestiren Galatasaray Yönetimi, temsilci göndererek temasları başlattı.

Oyuncunun Türkiye'de oynama fikrine sıcak bakmasıyla, maliyet araştırmasına giren Galatasaray, operasyonu kiralama yöntemiyle değil, bonservisi alarak tamamlamayı planlıyor. Ancak Fortounis'in ismi bir süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde ve iki kulüp bu transferde karşı karşıya gelecek gibi görünüyor.

KONSTANTINOS FORTOUNIS KİMDİR? 

Peki Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Konstantinos Fortounis kimdir? Konstantinos Fortounis kaç yaşında? İşte Konstantinos Fortounis ile ilgili bilinmesi gerekenler... Hem forvet arkasında hem de kanatlarda görev yapabilen 28 yaşındaki Fortounis, her iki ayağını da kullanabiliyor. 54 kez Yunan Milli Takımı forması giyen tecrübeli futbolcunun, kulübü Olympiakos'la 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0