Galatasaray, Alex Moreno'yu transfer ediyor!

alex moreno

Galatasaray'da seçime artık sayılı günler kalırken transferde de çalışmalar sürüyor. Fatih Terim'in bıraktığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Cimbom, sol bek transferinde de sona geldi. Galatasaray sol bek için Alex Moreno'yu kadrosuna katmaya yakın. 

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Galatasaray'da Marcelo Saracchi'nin ayrılığı sonrasında oluşan sol bek eksiği gideriliyor. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferleriyle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar aradığı sol beki de İspanya'da buldu. Haber Global'in haberine göre; Galatasaray, Alex Moreno'yu kadrosuna katıyor. Cimbom, Alex Moreno'nun kiralanması için Real Betis ve oyuncuyla büyük oranda anlaşıldı.

ALEX MORENO KİMDİR? 

Galatasaray'ın yeni sol beki Alex Moreno kimdir? Tam adı Alexandre Moreno Lopera olan İspanyol futbolcu, 8 Haziran 1993 doğumludur. Profesyonel kariyerine Vilafranca kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Llagostera, Mallorca, Rayo Vallecano ve Elche kulüplerinde oynadı. İspanyol oyuncu 2019 yazında Real Betis'e 7 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Betis ile 2024 yılına kadar kontratı bulunan Alex Moreno, bu sezon La Liga'da 23 maçta forma giymiş ve 2 asist ile oynamıştı. Alex Moreno sol bek pozisyonunun yanı sıra sol kanatta da oynayabiliyor. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0