Galatasaray'da Kaan Ayhan ve Halil Akbunar operasyonu!

kaan ayhan halil akbunar

Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken olası bir yabancı sınırına karşı da yerli operasyonuna başladı. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katan Galatasaray'da yeni hedef milli yıldızlar Kaan Ayhan ve Halil Akbunar'ı transfer etmek. Cimbom iki oyuncu için de temaslarını hızlandırdı.  

Fanatik gazetesinin haberine göre; Kongre sürecinde olmasına karşın transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray'da milli yıldızlar gündemde. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’yla sezon biter bitmez el sıkışan Galatasaray iki oyuncuya da resmi sözleşmelerini imzalatmaya hazırlanırken yabancı sınırının da açıklanmasıyla beraber yerli harekatı hız kazandı. 

Şimdiki öncelikler ise Kaan Ayhan ve Halil Akbunar. Sassuolo’da forma giyen Kaan Ayhan için uzun bir süredir istekli olan Cimbom, EURO 2021 başlamadan bu işi de sonuca bağlamak için düğmeye bastı. Hedef oyuncuyu satın alma opsiyonu koydurarak kiralamak. Kaan için tüm şartların zorlanacağı ve 5 milyon Euro’ya kadar da zorunlu satın alma opsiyonu koyulabileceği kaydedildi.

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR

Fatih Terim takımında görmek istediği isimlerden biri de Halil Akbunar’dı. Galatasaray, Halil adına da Göztepe ile resmi temaslara başlayacak. İzmir ekibinin en değerli isimlerinden biri haline gelen ve performansıyla milli takıma kadar yükselen Halil’in nihai kadrodan çıkarılmasıyla beraber transferin de hızlanacağı bildirildi. Halil’de para artı takas formülü içeren bir teklif yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın hedefi her iki transferi de bitirip özellikle yerli oyuncu kadrosunu iyileştirmek olacak.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0