Galatasaray'da transfer harekatı başladı!


Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte kulüpte sıcak gelişmeler yaşanıyor. NEF'in sponsor olduğu erkek basketbolda transferler de yolda. Galatasaray, Can Uğur Öğüt ve Burak Can Yıldızlı ile anlaşmaya yakın. 

Eurohoops'un haberine göre; Galatasaray, Empera Halı Gaziantep Basketbol’da forma giyen oyun kurucu Can Uğur Öğüt ve Bahçeşehir Koleji’nin forveti Burak Can Yıldızlı’yla görüşmelerinde önemli aşama kaydetti. Bu transferlerde yakın zamanda mutlu sona ulaşılması bekleniyor.

Takım kaptanı Göksenin Köksal‘la sözleşme yenileme hususunda da anlaşmaya varan Cimbom, Petkimspor’dan Ege Arar ve Canberk Kuş ile el sıkıştı. Bu transferlerin de yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Galatasaray ayrıca geçtiğimiz sezon Beşiktaş Icrypex’te performanslarıyla dikkat çeken ABD’li guard James Blackmon’a da teklif yaptı. Cimbom, Blackmon’dan gelecek yanıtı bekliyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0