Mbaye Diagne kampa çağrıldı!

Galatasaray yeni sezon öncesi başkan ve teknik direktör konusundaki belirsizliği ortadan kaldırırken, takımdan ayrılacak ve takımda kalacak futbolcularla ilgili de bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz sezonu İngiltere ekiplerinden West Bromwich'te kiralık olarak geçiren Mbaye Diagne kiralık sözleşmesinin bitmesine ve satın alma opsiyonunun kullanılmamasına rağmen Türkiye'ye dönmezken, halen İngiltere'de olduğu ve burada bireysel çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kiralık sözleşmesi biten ve mukavelesi sona eren oyuncular kadrodan önemli bir kan kaybına yol açarken, Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile el sıkışan Sarı-Kırmızılılar'ın başka takımlarda kiralık olarak forma giyen isimler için de yeni kararlar alması bekleniyor. Bu isimlerden biri de Galatasaray'ın 2019 yılında 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı ve geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan Mbaye Diagne..

Ocak ayında kiralandığı Premier Lig ekiplerinden WBA, sezon sonunda küme düşerken Senegalli oyuncunun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmadı. Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da başlayan Galatasaray, sezonun ilk resmi maçında 20 Temmuz'da deplasmanda Şampiyonlar Ligi ön elemesinde PSV Eindhoven ile mücadele edecek. Ancak şimdilik takımda önemli isimlerin eksikliği bulunurken, kiralık sözleşmesi sona eren Mbaye Diagne'nin henüz takıma katılmaması dikkat çekti. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon öncesi kampını işaret ederek "takıma dönsün" dediği Senegalli oyuncunun bireysel olarak çalışmalarına İngiltere'de devam ettiği ve menajerinin de İngiliz takımlarıyla temas halinde olduğu iddia edildi. 

2023 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Mbaye Diagne, bu sezon devre arasında kiralandığı WBA'da toplamda 16 maçta görev yaptı ve 3 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0