Galatasaray'dan iki rakip daha!

Yeni sezon hazırlıklarını Florya'da sürdüren ve bugün ilk hazırlık maçında Dinamo Bükreş'i mağlup ederek sezona başlayan Galatasaray'ın kamp programı şekillenmeye başladı. 20/21 Temmuz'da oynanacak olan PSV Eindhoven maçına kadar olabildiğince hazırlık maçı yapmaya çalışacak olan Fatih Terim'in öğrencileri, hazırlık etabında Lokotomiv Moskova ve Olympiakos ile karşılaşacak. 

İstanbul'daki hazırlıkların ardından Temmuz ayının ilk haftasında kamp çalışmalarının ikinci etabı için Avusturya'nın yolunu tutacak olan Galatasaray, burada iki hazırlık maçı yapacak. İlk olarak 3 Temmuz'da Yunanistan temsilcisi Aris ile karşılaşacak olan takımımız 5 Temmuz'da da Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Takımımız son olarak hazırlık etabında 14 Temmuz günü Yunanistan'ın başkenti Atina'da sahaya çıkacak ve Yunanistan Ligi'nin son şampiyonu Olympiakos ile karşılaşacak. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0