Radamel Falcao maaşında indirime hazır!

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yeni yönetimin transfer çalışmaları da diğer bir yandan devam ediyor. Takımın en yüksek ücreti alan yıldız isim Radamel Falcao ile görüşen başkan Elmas, yıldız golcünün cevabı sonrasında kararı teknik ekibe bıraktı. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da Burak Elmas başkanlığındaki yönetim, gelecek sezonun kadro yapılanması üzerinde yoğun bir mesaide.. 5 milyon Euro net maaş alan Radamel Falcao'yla yapılan ilk temaslar olumlu geçti. Falcao, takımda kalması durumda yüksek maaşıyla ilgili bir indirime gidebileceğini yönetime ileterek, "Galatasaray'ı zorda bırakmam" dediği ifade edildi. ABD ve Arjantin'den birkaç kulübün talip olduğu tecrübeli forvet, ayrılık halinde kulübe para kazandırıp gitmek istediğini de ifade etti. Yıldız golcünün bu tavrından dolayı çok memnun olan başkan Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile birlikte yapacağı görüşmeden sonra bir karar verecek. 

Öte yandan WBA'da kiralık sözleşmesi sona eren Mbaye Diagne de yakın takipte.. Senegalli golcünün henüz Türkiye'ye gelmediği ve çalışmalarını İngiltere'de bireysel olarak sürdürdüğü öğrenildi. Terim'in kararına göre Diagne'nin sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği netlik kazanacak. Teklif gelmesi halinde Diagne'nin de satışına onay çıkabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0