Gedson için yapılan teklif belli oldu!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da listenin ilk sırasında Gedson Fernandes yer alıyor. Portekizli oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak isteyen yönetim görüşmelerine devam ederken, diğer yandan teknik direktör Fatih Terim de eski öğrencisi Rui Costa ile transfer için özel olarak görüştü. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ara transfer döneminde Gedson Fernandes'in transferi için görüştüğü eski öğrencisi Rui Costa ile yeniden görüştü. Portekizli genç yıldızı istediğini belirten Terim, yıldız oyuncunun satın alma opsiyonu konusunda da Rui Costa'dan yardımcı olmasını talep etti. Hali hazırda aktif olarak Benfica'da sportif direktör olarak görev yapan Portekizli efsane oyuncunun, yapılan görüşmeden olumlu olarak ayrıldığı ve kulüpler düzeyinde görüşmelerin başlayacağı iddia edildi. İkilinin görüşmesi sadece Gedson özelinde olmadı. Terim, iki kulüp arasında daha kapsamlı bir iş birliğine gitmesini de önerdi. 

Galatasaray cephesi kiralama bedeli olarak Gedson için 2 milyon Euro teklif ederken, satın alma opsiyonunu da 5 milyon Euro olarak koydurmak istiyor. Benfica yönetimi ise satın alma opsiyonunun 10 milyon Euro olmasında ısrarcı davranıyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0