Gedson Fernandes için yol haritası belli oldu!

19 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da başlayan takımda 20 Temmuz'da oynanacak Şampiyonlar Ligi ön elemesi dikkate alınarak transfer çalışmaları yürütülüyor. Aytaç ve Alpaslan'ın transferinin ardından listenin ilk sırasında Gedson Fernandes var. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Gedson Fernandes için görüşmeler devam ediyor. Sezon ortasında yönetime sunduğu raporda kalması yönünde rapor veren teknik direktör Fatih Terim, başkanın belirlenmesinin ardından görevine devam etmesi halinde Gedson'u takımda görmek istiyor. 19 Haziran'da seçilecek olan yeni yönetimin de en önemli gündem maddelerinden birisi olacak olan Portekizli oyuncunun kulübü Benfica oyuncusunu bonservisle satmak istiyor. Ancak gelen son haberler, Galatasaray cephesinde yer alan Gedson Fernandes planını bozacağa benziyor. Benfica teknik direktörü Jorge Jesus yeni sezon öncesinde 22 yaşındaki yıldızı kamp kadrosuna dahil etti.

DAHA YÜKSEK BEDEL İSTEYECEKLER

1998 doğumlu oyuncunun sezon hazırlıklarındaki performansına göre durumu belli olacak. Portekizli yetkililer, Ağustos ayına kadar Gedson konusunda Galatasaray'a cevap vermeyecek ve yıldız oyuncuyu öncelikli olarak kendi takımlarında değerlendirmeye çalışacak. Başarılı orta saha, kamp döneminde hocası Jorge Jesus'un gözüne girerse Benfica'da devam edecek. Aksi halde Ağustos sonunda yine kiralanması gündeme gelecek. Portekiz ekibi bu kez Galatasaray'ın ilgisini fırsata çevirecek ve daha yüksek bir kiralama bedeli talep edecek.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0