Sol bek için son aday Frank Fabra!

Galatasaray'da camia seçim gündemine kilitlenirken, bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Marcelo Saracchi'nin ayrılmasının ardından sol bek bölgesine transfer yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da gündeme son gelen isim Arjantin'den oldu. 

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; Marcelo Saracchi'nin takımdan ayrılması sonrasında sol bek transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine yeni bir isim girdi. Galatasaraylı yetkililerin Boca Juniors formasını giyen Frank Fabra ile ilgilendiğini öne sürdü. Kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki tecrübeli sol bek için Galatasaray yönetiminin bonservis bedeli olarak 3.5 milyon doları gözden çıkardığı iddia edilirken, Arjantin ekibinin bu teklife nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.

Fabra bu sezon Boca Juniors formasıyla toplamda 18 maçta görev yaparken bu karşılaşmalarda 5 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0