Mohammed için flaş iddia: Ocak'ta serbest kalacak!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde 1.5 yıllığına kiraladığı ve satın alma opsiyonu bulunan Mostafa Mohamed için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Zamalek'in eski teknik direktörü Ahmed Mossam Mido yaptığı açıklamada kulübün eski yönetimi tarafından yapılan hata nedeniyle 23 yaşındaki golcünün bedelsiz olarak transferinin söz konusu olduğunu dile getirdi.

Galatasaraylı Mustafa Muhammed'in Ocak ayında sarı kırmızılı takıma bonservissiz şekilde katılabileceği Zamalek cephesinde de doğrulandı. Kulübün eski teknik direktörü ve bir zamanların yıldız oyuncusu Ahmed Hossam Midao yaptığı açıklamada, Zamalek kulübünün Mustafa Muhammed'in sözleşmesini resmi olarak belgeleyemediği için oyuncunun Ocak ayında serbest kalacağını söyledi. Mido açıklamasında, "Galatasaray Mustafa Muhammed'in sözleşmesinde yazanları bilirse Ocak ayında serbest oyuncu olarak kadrosuna katabilecek. Bu düzeltilemez durum Zamalek yöneticilerinin hatası. Bu işin sorumlularından hesap sorulmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Muhammed'in Galatasaray'la sözleşme imzalamadan sadece 1 ay önce Zamalek ile yeni sözleşme yapıldığı ancak eski yöneticilerden İbrahim Abdullah'ın belgeleri evine götürmesi nedeniyle evrakların resmi olarak tescil ettirilemediği ifade edildi.

GALATASARAY'IN ZAMALEK İLE YAPTIĞI ANLAŞMA NASILDI?

Galatasaray'ın Zamalek ile yaptığı anlaşmada oyuncunun 2022 sonuna kadar kiralanacağı ve 1 Temmuz 2022 tarihine kadar 4 milyon euro ödenirse bonservisine sahip olabileceği maddesi bulunuyordu. Bu gelişmelerin ardından sarı kırmızılı kulübün Mustafa Muhammed'in bonservisini almak için izleyeceği yol ise merakla bekleniyor.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz!  👇👇


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0