Ozornwafor'un performansı yüzleri güldürdü!

Galatasaray'da bu sezon sadece 8 dakika forma şansı bulmasına karşın Nijerya milli takımına davet edilen ve Kamerun ile oynanılan hazırlık maçında 90 dakika sahada kalan Ozornwafor hakkında milli takım teknik direktörü Gernot Rohr açıklamalarda bulundu.

Kendisine gelen eleştirilere karşı Ozornwafor'un performansından oldukça memnun olduğunu belirten 67 yaşındaki Alman teknik adam yaptığı açıklamada "Valentine bu performansı sonrası beni çok mutlu etti. Birçok insan onu neden çağırdığımı anlamamıştı. Bu performansı sonrası herkese gerekli cevabı verdi. Sol ayaklı bir stoper olarak bu oyunu bizim için çok çok önemliydi. Savunmada çok problemimiz var. Valentine ilk kez oynadı ve bu problemlerimizi ortadan kaldırdı." ifadelerini kullandı. 

Nijerya milli takımı teknik direktörü Rohr'un uzun süredir takip ettiği Ozornwafor'u herhangi bir aksilik yaşamaması halinde 2022 Dünya Kupası Afrika elemeleri için Eylül ayında oynanacak Liberya ve Cape Verde karşılaşmaları için de kadroya çağrılacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0