İbrahim Özdemir: Fatih Terim olmazsa adayımız Ralf Rangnick!

Galatasaray'da hafta sonu gerçekleştirilecek seçimlerde yarışacak isimlerden birisi olan başkan adaylarından İbrahim Özdemir seçim gündemine dair D Smart'ta yayınlanan “Galatasaray’da Seçime Doğru” programına konuk oldu. Seçime katılma sürecini, projelerini ve mali sorunlara karşı hazırlıklarına değinen Özdemir, teknik direktör tercihleri konusunda Fatih Terim'in alternatifini de açıkladı. 

Biz geldiğimiz gün Fatih hocanın bundan sonra takınacağı tavrı göz önüne aldığımızda duruma bakarız. Galatasaray’da hiç kimse vazgeçilmez değildir. Tabi ki Fatih hocanın durumuna göre takımı hocasız bırakmayız. Bizim takımın tarihte en başarılı olmuş hocalar Alman ekolünden gelen isimler. Bizim işaretimizi bekleyen, Premier Lig’den teklif aldığı halde bizim seçimi bekleyen hocalar var. Önceliğimiz Fatih Terim. Ondan tek beklediğimiz tarafsız olduğunu bütün kamuoyuna açıklaması.. Eğer olmazsa Alman futbolunda öne çıkmış olan Ralf Rangnick bizim ilk adayımızdır. Bizim seçilmemizi bekliyor. Premier Lig’den teklif aldığı halde bizden haber bekliyor. Prensip olarak çok yüksek bonservis ya da menajer parası ödemeden, gelecek vaadeden genç, ileride kulübe para kazandıracak oyuncuları tercih etmek istiyoruz. Bizim 27 yaş sınırımız var. Ama eğer Galatasaray’a mali olarak uygun olursa, takıma katkı sağlayacak biri olursa 27 yaş üstünde transfer yapabiliriz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0