Mustafa Cengiz yönetimine ihraç istemi!

Haziran ayındaki seçimlerle birlikte Galatasaray'da yeni bir dönem başlarken, eski başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi hakkında üyelerden flaş bir hareket geldi. İlk olarak Mayıs ayında yapılacağı açıklanan ancak pandemi bahane edilerek iptal edilerek yeni bir seçim süreci başlatılarak Yiğit Şardan'ın da aday olmasını sağlayan Cengiz yönetimi hakkında bazı üyeler tüzükte yer alan 109/2 maddesi gereğince "ihraç" isteminde bulundu. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da Mustafa Cengiz ve yönetiminin tüzüğe aykırı olduğu iddia edilen davranışları Disiplin Kurulu’na taşınacak. Galatasaray ’da Mustafa Cengiz ve yönetiminin tüzüğe aykırı olduğu iddia edilen davranışları Disiplin Kurulu’na taşınacak. 29 Mayıs’taki seçimin, yönetim kararıyla ileriye taşınmasını, tüzüğün 109. maddesi olan, “Üyelikten çıkarma yaptırımı gerektiren eylemler” arasında olduğunu düşünen üyeler, Disiplin Kurulu’na gönderilmek üzere bir dilekçe hazırlandı. İsteyen üyeler bu dilekçeyi imzalayarak kurula sunacak.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde Youtube kanalımıza konuk olan kulüp üyesi Ahmet Tirali de bir önceki yönetim hakkında ihraç isteminde bulunacaklarını ve bunun için dilekçeleri hazırladıklarını duyurmuştu! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0