Sol bek için 3 aday!

Kiralık sözleşmesi sona eren Marcelo Saracchi ile yollarını ayıran Galatasaray, sol bek transferi için gaza bastı. Uzun süredir scout ekibinin takip ettiği isimler Fatih Terim'in önüne gelirken, deneyimli teknik adam listesini yöneticilere bildirdi. Bir süredir gündemde yer alan Alex Moreno ve Ezgjan Alioski isimlerinin yanında bir de MLS'te forma giyen 19 yaşındaki George Bello yer alıyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Cimbom'da sol bek için yoğun mesai.. Marcelo Saracchi'yle yollarını ayıran ve Uruguaylı futbolcu için Leipzig'le anlaşamayan Galatasaray sol bek transferinde gaza bastı. İspanyol ekibi Real Betis'le Alex Moreno pazarlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Leeds United'la sözleşmesi biten Ezgjan Alioski ile de görüşmelerini sürdürüyor. İki isim için de bastırılırken, Aslan'ın listesine genç bir isim girdi: George Bello..

AMERİKA'DAN YENİ KEŞİF

Amerika ekibi Atlanta United'da görev yapan 19 yaşındaki futbolcunun kontratı yıl sonunda bitiyor. Oyuncu izleme ekibinin önerdiği Bello için araştırmalar başlarken sözleşme süresinin az olması Aslan'ın iştahını kabartıyor. Yönetim bu 3 isimden birini 20-21 Temmuz'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme maçı olan PSV sınavına yetiştirmeyi planlıyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0