ÖZEL HABER | Metin Öztürk, seçimden sonra Burak Elmas ile görüştü!

Galatasaray'da tarihi bir seçim haftası geride kalırken, 1541 oyla başkanlığa seçilen Burak Elmas mazbatasını bugün teslim aldı. Kulüp tarihinin en genç başkanlarından birisi olan Elmas, seçimden sonra başkan adaylarından Metin Öztürk ile görüştü. Görüşmenin detaylarında ise, son dönemde Galatasaray'da pek de şahit olmadığımız konular yer aldı.

Kulüp tarihinin en geniş (5 başkan adaylı) seçimi son sandıktaki oyların sayılmasına kadar büyük bir heyecan içerisinde geçerken, en yakın rakibi Eşref Hamamcıoğlu'na 41 oy fark atan Burak Elmas başkan seçildi. Seçimin önemli isimlerinden Metin Öztürk, üçüncü olarak tamamladığı seçim sonrasında başkan Elmas ile görüştü. Seçimi kazanmasından dolayı ilk olarak Burak Elmas'ı tebrik eden Öztürk, mazbata ve görev tesliminin ardından tüm şubeler hakkında seçim öncesinde yapmış olduğu çalışmaları Burak Elmas'a vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Burak Elmas ve Metin Öztürk arasında yapılan görüşmelerde, Öztürk'ün her konuda seçim öncesi sözleştikleri gibi destek verme konusunda sözleştiler.

Hatırlanacağı üzere, Metin Öztürk'ün listesinde yer alan Nihat Kırmızı daha önce sahibi olduğu Doğa Sigorta şirketiyle basketbol şubesinin isim sponsoru olmuştu. Öztürk, seçim öncesindeki çalışmalarında tüm şubelerin sponsorluk çalışmalarının tamamlandığını ve hem listesinde yer alan isimlerden hem de yaptıkları görüşmeler neticesinde ciddi bir kaynak yarattıklarını belirtmişti. 

alatasaray'da Burak Elmas'ın başkan oluşuyla birlikte basketbol şubesinde yaşanabilecek gelişmeler Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu. Yayını izlemeyi unutmayın. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0