NEF, Galatasaray'a sponsor oluyor!


Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılan tarihi seçimin ardından başkanlığa seçilen Burak Elmas, ilk müjdesini Fatih Terim'i futbol takımının başına geçilerek yapmıştı. Burak Elmas, Basketbol Şubesi'yle ilgili de önemli bir vaadini yerine getirmeye hazırlanıyor. 

Galatasaray'da yaşanan başkanlık seçimini kazanarak kulübün yeni başkanı olan Burak Elmas, Basketbol Şubesi için sponsoru buldu. Geçtiğimiz sezon sponsoru olmayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımının yeni sponsoru NEF olacak. Galatasaray'da NEF ile olan anlaşmanın hafta içerisinde resmen duyurulması bekleniyor. 

Burak Elmas seçim sürecinde "Galatasaray, ülkemiz basketbolunun yenilmez armadasıdır. Hak ettiğimiz güzel günlere, güçlü ortak ve markamıza değer katacak sponsorlarla geri döneceğiz. Hazırız, geliyoruz" paylaşımıyla NEF'in sponsorluğunu vaadetmişti. NEF de bu gelişmeyi doğrulamıştı. 

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkan oluşuyla birlikte basketbol şubesinde yaşanabilecek gelişmeler Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu. Yayını izlemeyi unutmayın. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0