Ragıp Berke Atar, Darüşşafaka Tekfen ile anlaştı.

ragıp berke atar

Basketbol Süper Ligi'nde ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da Ekrem Memnun önderliğinde gelecek sezon için çalışmalar sürerken takımda ayrılıklar da peş peşe gelmeye başladı. Ragıp Berke Atar yeni sezon için Darüşşafaka Tekfen ile anlaştı.  

Önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi'nde ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Galatasaray yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken takımda ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Çağlar Torun'un haberine göre; Galatasaray'da Ragıp Berke Atar takımdan ayrıldı ve Darüşşafaka Tekfen ile anlaşmaya vardı. 

Ragıp Berke Atar geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla ligde 19 maçta görev almış ve 5.5 sayı - 2.3 ribaund ortalamalarına imza atmıştı. Galatasaray'da Yiğit Arslan da takımdan ayrılmış ve Tofaş ile anlaşmıştı. 

Öte yandan, Galatasaray'ın gelecek sezon için Ege Arar ve Canberk Kuş ile anlaşmaya vardığı ve bu isimleri önümüzdeki günlerde resmen açıklamasının beklendiği iddia ediliyor.

alatasaray'da Burak Elmas'ın başkan oluşuyla birlikte basketbol şubesinde yaşanabilecek gelişmeler Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu. Yayını izlemeyi unutmayın. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0