Rus kulüplerinden Marcao'ya yakın ilgi!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi uzatılan isimlerden birisi olan Marcao'ya bu yaz ilgi oldukça fazla.. Daha önce İtalyan kulüplerinin yakından takip ettiği Brezilyalı oyuncu için Rus kulüplerinin devrede olduğu ve 15 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı iddia ediliyor. Galatasaray'da ise seçimden sonra yeni yönetim, hem teknik direktör hem de Marcao konusunda radikal bir karar verecek.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 19 Hazira'da gerçekleştirilecek olan seçim sonrasında Galatasaray'da yeni yönetim teknik direktör meselesini kesinleştirdikten sonra Marcao hakkında radikal bir karar vermek zorunda kalacak. Sözleşmesi yeni uzatılan Brezilyalı stopere Rusya'dan 4 ayrı teklifin geldiği ortaya çıktı. Spartak Moskova, CSKA Moskova, Dinamo Moskova ve Zenit'in aralarında bulunduğu Rus kulüplerinin Marcao ile ilgilendiği öğrenildi. Sezon içerisinde yaşanan bu gelişmelerden haberdar olan yöneticiler de hızlı davrandı ve başarılı savunma oyuncusunun 1 yıl kalan sözleşmesini yüzde 50 zamla 2024'e kadar uzattı. Yeni seçilecek başkan ve yönetim, Rusya'da ciddi piyasası bulunan 25 yaşındaki solak stoperi için kararını verecek. Mevcut yönetim, Marcao'nun bonservis fiyatını soran Ruslar'a seçimi gerekçe göstererek cevap vermedi ve pazarlığa oturmadı.

Geride kalan sezonda 42 maça çıkan ve performansıyla Galatasaray'ın en iyilerinden olan 1996 doğumlu Brezilyalı savunmacıya yaklaşık 20 milyon Euro değer biçiliyor. Roma geçen sezon 13 milyon Euro'yu gözden çıkarsa da Marcao satılmamıştı.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0