Saracchi'nin menajerinden ayrılık açıklaması!

Bir buçuk sezondur Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve bu sezon sözleşmesi tamamlanan Marcelo Saracchi'nin geleceği belli oldu. Leipzig'in bonservisi için 5-6 milyon Euro talep ettiği Uruguaylı sol bekin menajeri yaptığı açıklamada oyuncusunun yeni sezonda İspanya veya İngiltere'de forma giyeceğini açıkladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir buçuk yıldır kiralık olarak forma giyen Marcelo Saracchi defteri resmen kapandı. Uruguaylı oyuncunun menajeri Marcelo Tejera yaptığı açıklamada oyuncunun gelecek sezon Türkiye'de forma giymeyeceğini açıkladı. Galatasaray yönetiminin bonservisi için Leipzig'e daha önce fiyat sorduğu ancak gelen cevap üzerine transferde geri adım attığı Saracchi'nin menajeri, transfer görüşmeleriyle ilgili olarak "Türkiye'den teklif 1-2 teklif aldık ancak oyuncum kariyerine İspanya ya da İngiltere'de devam etmek istiyor." şeklinde cevap verdi. 

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında 500bin Euro karşılığında Leipzig'den kiraladığı Marcelo Saracchi geride kalan sürede toplamda 44 maçta görev yaptı ve 2 gol - 6 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0