Seçim öncesinde Fernandinho sürprizi!

Galatasaray'da camia seçim gündemine kilitlenmişken, sezonu 15 Haziran'da açacak olan futbol takımında da hareketlilik sürüyor. Her ne kadar teknik direktörü henüz belli olmasa da Galatasaraylı yöneticiler dış transferde önemli bir isimle görüşüyor. Manchester City'den ayrılan 36 yaşındaki Fernandinho listenin ilk sırasında yer alıyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da gündemin ilk sırasında seçim yer alırken, mevcut yöneticiler yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı yetkililer sözleşmesi sona erdiği için Manchester City'den ayrılan 36 yaşındaki Fernandinho için harekete geçti. Premier Lig'in son şampiyonu  City ile yollarını ayıran Brezilyalı oyuncuyla kurulan ilk temastan olumlu yanıt alındı. Kariyerine en az 2 yıl daha devam etmek isteyen Fernandinho ilerleyen yaşına rağmen performansıyla dikkat çekmişti. 

Bonservisinin elinde olmasının yanı sıra meziyetleriyle Galatasaray'ın orta sahadaki bütün sorunlarını çözecek olması nedeniyle Fernandinho listesinin ilk sırasında yer alıyor. Brezilyalı yıldız da bu teklife sıcak bakıyor. Kongre olmasına rağmen Florya'da yeni sezon planlamasına devam eden yönetim Fernandinho ile bir ön sözleşme yapıp yeni gelecek yönetime bırakmayı planlıyor.

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala kulübün üyesi Yasin Çakmak, Eski Açık'ın konuğu oldu ve başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0