Onyekuru için son aday Olympiakos!

Yeni sezonun ilk resmi maçını 20 Temmuz'da oynayacak olan Galatasaray'da sezon açılışı 15 Haziran'da yapılması planlanırken, transfer çalışmaları da mevcut yönetim tarafından yürütülüyor. Daha önce sezon içerisinde Fatih Terim'in sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarını yürüten yöneticiler, Henry Onyekuru'nun satın alma opsiyonunu kullanmama kararı alırken Nijeryalı oyuncu için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Yunanistan medyasında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın sözleşmesinde yer alan 4.3 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı Henry Onyekuru için Yunan ekibi Olympiakos resmi temaslara başladı. Kanat oyuncusu transferi için çalışmalar yapan Yunan ekibinin, Nijeryalı oyuncunun bonservisini elinde tutan Monaco ile ilk görüşmeleri yaptığı belirtildi. Yunanistan'da "Onyekuru bombası" şeklinde duyurulan haberde geçtiğimiz sezon da Olympiakos'un Onyekuru'yu istediği ancak transferin son anda gerçekleşmediği de kaydedildi. Pire ekibinin ayrıca yeni sezonda transfer etmek istediği kanat oyuncusu adayları arasında daha önce Karagümrük'ten Ndao, Beşiktaş'tan N'Koudou ile Ghezzal ve Rennes'ten Del Castillo'nun da isimleri geçmişti. 



Bu sezon devre arasında Galatasaray'a katılan Henry Onyekuru forma giydiği 14 lig maçında 5 gol - 4 asistlik performansla takımına katkı sağlamıştı. 

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala kulübün üyesi Yasin Çakmak, Eski Açık'ın konuğu oldu ve başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0