Sezon açılışı Başakşehir Stadı'nda olacak!

Ali Sami Yen Stadı'nda zemini yenileme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, stadın yeni sezonun ilk maçlarına yetişememesi halinde alternatifini şimdiden hazırladı. Bu sene İstanbul'da yağan kar yağışı sonrasında ciddi bir bozulma meydana gelen ve sezon sonuna kadar düzeltilemeyen zeminde tabir-i caizse yeniden inşa süreci başladı. Temmuz ayında sezonu açacak olan Galatasaray, ilk resmi maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynama ihtimali belirdi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Ali Sami Yen'in bozuk zemini nedeniyle geride bıraktığımız sezon içinde birçok problem yaşayan Galatasaray ligin sona ermesi ile birlikte harekete geçti. Stadın tüm zeminini kaldırıp direnaj sistemi dahil olmak üzere sıfırdan takıma yakışan bir saha ortaya çıkması adına mesai harcayan sarı kırmızılılarda bu çalışmalar sezon açılışına yetişemeyecek. Adeta yeniden inşa halinde olan Ali Sami Yen'in yeni zemini Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarına yetişemeyeceği için Galatasaray Yönetim Kurulu da önlemini şimdiden aldı.

Sarı kırmızılı kulüp bu sezon Avrupa'da ilk maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacak. Bu konuda Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen Galatasaray Yönetimi'nin olumlu yanıt aldığı ve tarafların anlaştığı belirtildi. Şampiyonlar Ligi'ne ikinci ön eleme turundan girecek olan Galatasaray ilk maçta ev sahibi olursa rakibini 20 veya 21 Temmuz'da Başakşehir'de ağırlayacak.

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala kulübün üyesi Yasin Çakmak, Eski Açık'ın konuğu oldu ve başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0