Zamalek kulübünde Mohamed pişmanlığı!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Mısır’ın Zamalek takımından satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed ile ilgili Zamalek'in eski yönetim kurulu üyesi Hamada Anwar'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.  

Mısır basınında yer alan haberlere göre; Zamalek kulübünün eski yönetim kurulu üyesi Hamada Anwar, Mustafa Muhammed'i Galatasaray'a satarak büyük hata yaptıklarını itiraf etti. Anwar, Al-Youm Stadyumu adlı programda Mustafa Muhammed'in tansferi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanırken Galatasaray'a gelen dev transfer teklifini de ilk kez açıkladı.

Hamada Anwar yaptığı açıklamada "Zamalek, Mustafa Muhammed'i Galatasaray Kulübü'ne satma sürecinde hata yaptı. Zamalek kulübü bu transferde kaybeden taraf oldu. Zamalek yetiştiren kulüp olarak bu transfer sürecinin kaybedeni olurken onu transfer eden Galatasaray ise büyük kazanımlar elde etti. Nasıl olur da Mustafa'yı sadece 6 milyon dolara Galatasaray'a satarız. Şu anda Mustafa Muhammed için 20 milyon dolar teklif eden Avrupa kulüpleri var. " ifadelerini kullandı.

Ocak ayında Galatasaray'a katılan Mostafa Mohamed ligde çıktığı 16 maçta attığı 8 golle takımının şampiyonluk mücadelesinde önemli bir katkı sağladı. 23 yaşındaki golcü oyuncu sezon sonunda Mısır milli takımı ile birlikte Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda da boy gösterecek. 

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala kulübün üyesi Yasin Çakmak, Eski Açık'ın konuğu oldu ve başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0