Luyindama için Spartak Moskova ilgisi..

Galatasaray'da tüm camia seçim gündemine kilitlenirken bir yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Kadroya katılacak isimlerin yanı sıra hangi isimlerle yolların ayrılacağı da merak edilirken, yönetimin bonservis geliri beklediği Christian Luyindama için Spartak Moskova'nın ilgisi olduğu iddia edildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezonda gelecek oyuncular kadar, gidecek futbolcular için yoğun bir dönem bekleniyor. Maliyetleri ve performansları nedeniyle gönderilecekler listesinde yer alan Radamel Falcao, Mbaye Diagne ve Sofiane Feghouli için henüz net bir girişim olmazken, Christian Luyindama'ya talip çıktı. Rus temsilcisi Spartak Moskova'nın, tecrübeli oyuncuya ilgisi olduğu öğrenildi.

Kırmızı-Beyazlılar'ın önümüzdeki günlerde Demokratik Kongolu futbolcu için Cimbom'la temasa geçeceği kaydedildi. 27 yaşındaki futbolcu için maliyet araştırması yapan Ruslar'ın, 5-6 milyon Euro bandındaki bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalabileceği de gelen haberler arasında.. Önce 3 milyon Euro'ya kiralanan ardından 5 milyon Euro ödenerek Standart Liege'den toplam 8 milyon Euro'ya transfer edilen Luyindama için Aslan'ın olası bir teklife ne cevap vereceği merak konusu.. 

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala kulübün üyesi Yasin Çakmak, Eski Açık'ın konuğu oldu ve başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0