Seçime kadar Selçuk İnan!

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Haziran'da başlayacak olan Galatasaray'da takımı kimin çalıştıracağı büyük bir soru işareti olmaya devam ediyor. Fatih Terim'in sezon sonunda hazırladığı rapor doğrultusunda sezonu açacak olan Galatasaray'da takımı bir hafta boyunca çalıştıracak antrenör aranıyor. İlk aday ise, geçen sezon Terim'in ekibine katılan Selçuk İnan

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; yeni başkanını 19 Haziran'da seçecek olan Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarına 15 Haziran'da başlayacak. Teknik direktör Fatih Terim'in durumunun belirsiz olması ve seçim karmaşası nedeniyle yeni bir teknik adamla da anlaşamayan Galatasaray'da takımı ilk hafta kimin çalıştıracağı büyük bir merak konusu olmaya başladı. Sözleşmeleri sona erdiği için takımdan ayrılan Levent Şahin ve Ümit Davala'nın da olmayacağı göz önüne alındığında teknik ekipte şuanda Selçuk İnan, Necati Ateş, Albert Riera gibi yardımcı isimler kaldı. Sezon öncesi hazırlıklarında ilk etapta fiziksel yüklemeyi yapacak olan kondisyonerlerin ise kim olacağı bilinmiyor. Şimdilik gözler Amerikalı antrenör Scott Piri'de ancak o konuda da bir resmiyet yok. 

Sezon bitince Pro- Lisans kursuna katılan yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan'a yönetimden "19 Haziran'daki seçime ve hoca kesinleşene kadar takımı Florya'da sen çalıştır." çağrısı geldi. 30 Mayıs'ta Florya'ya gelerek yeni sezon öncesi antrenman programını hazırlayan Fatih Terim'in takımın yeni sezon hazırlıklarına 14/15 Haziran'da başlanması tavsiyesini vermişti. Selçuk İnan'ın geçici olarak takımın başında yer almasına teknik direktör Fatih Terim de sıcak bakarken, bir diğer aday da U19 takımının teknik sorumlusu Ceyhun Müderrisoğlu olduğu biliniyor. 

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala kulübün üyesi Yasin Çakmak, Eski Açık'ın konuğu oldu ve başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0