Adrian Mutu: Cicaldau ligin en iyi oyuncularından birisiydi..

Rumen futbolunun en önemli isimlerinden Adrian Mutu, şimdilerde Craoiva'nın bir başka takımı olan Craiova 1948'i çalıştırıyor. Mutu, şehrin diğer takımı Universitatea Craiova'dan önemli bir bonservis geliriyle Galatasaray'ın yolunu tutan Alexandru Cicaldau'nun transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Cicaldau hakkında övgü dolu yorumlarda bulunsa da gelişiminin Galatasaray'a uyumuna bağlı olduğunu aktaran Mutu, "Alex, ligimizin en iyi oyuncularından biriydi. Transferinin ileri adım mı geri adım mı olacağı ona ve Galatasaray'a nasıl uyum sağlayacağına bağlı. Transferin kendisi pratikte hiçbir şey ifade etmez. Bu sadece hayatın ona sunduğu bir fırsat ama bakalım bundan ne kadar faydalanabilecek. Alex'in Galatasaray'da oynamak için gerekli yeteneklere sahip olduğunu düşünüyorum ancak takımda nasıl bir rol alacağı kendisine bağlı olacak." ifadelerini kullandı.  

2000 yılında Dinamo Bükreş kulübünden 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalyan ekibi Inter'in yolunu tutan Mutu, her ne kadar Milano kulübünde pek başarılı bir kariyer çizemese de Parma - Chelsea - Juventus ve Fiorentina formalarıyla gösterdiği performansla Avrupa'da adından uzun bir süre söz ettirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0