Atatürk Olimpiyat Stadı başvurusu reddedildi!

Ali Sami Yen Stadı'nda devam eden çim çalışmaları nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi öneleme turunun ikinci maçını başka bir stadyumda oynayacak olan Galatasaray için iki alternatif aday bulunuyordu. Daha önce UEFA'ya rövanş karşılaşması için Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nu bildiren Galatasaray, seyirci alınma ihtimali nedeniyle federasyonla görüşerek Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istedi.

VOLE'de yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi önelemesinde PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray, stadındaki zemin çalışmalarının devam etmesi üzerine maçlarını oynayacağı alternatif bir stad arayışı içerisindeydi. Koronavirüs salgınının hafiflemesi ve dünyada örneklerinin olması nedeniyle UEFA'nın maçlara yaklaşık %50 kapasiteyle seyirci alınabileceğini duyurmasının ardından Galatasaray yönetimi daha fazla taraftarını tribüne çekebilmek için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak için başvuruda bulundu. Ancak yapılan bu başvuru kabul edilmedi. Yaşanan bu gelişme sonrasında Galatasaray, ön eleme turunun rövanşında ev sahibi olacağı karşılaşmayı 17.300 seyirci kapasitesine sahip olan Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0