Taylan takımdan ayrı çalışmalara başladı!

Teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz sezon ilk 11'de düzenli olarak şans verdiği ve sezon sonunda Euro 2020'de milli takım kadrosunda yer alan Taylan Antalyalı turnuva dönüşünde kasık fıtığından ameliyat olmuştu. Yaklaşık 3 hafta takımdan uzak kalan milli oyuncu, yeni sezon öncesinde takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı.

22 Haziran günü kulüpten yapılan resmi açıklamada kasık fıtığı ameliyatı olduğu belirtilen 25 yaşındaki oyuncu 3 haftalık rehabilitasyon süresinin ardından bugün (13 Temmuz) takımdan ayrı olarak saha çalışmalarına başladı. Antrenman öncesinde teknik direktör Fatih Terim, kulüp doktoru Yener İnce'yle birlikte saha içerisinde Taylan ile kısa bir toplantı yaparken oyuncusunun son durumu hakkında da bilgi aldı. 

Geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 39 maçta 3116 dakika sahada kalan ve 1 gol - 4 asistlik performans sergileyen Taylan Antalyalı, gösterdiği performans doğrultusunda Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş tarafından Euro 2020'de milli takım kadrosuna dahil edilmişti. Ancak turnuvada bir dakika bile süre almamasına rağmen turnuva tarihinin en kötü performansına imza atan milli takım teknik direktörü Şenol Güneş tarafından spor kamuoyunun hiç bir şekilde anlam veremediği şekilde eleştirilmişti. 



Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0