Mbaye Diagne'ye para cezası!

Galatasaray'da yeni sezonda satılmasına kesin gözüyle bakılan Mbaye Diagne yine sorun yaratmaya devam ediyor. Ocak ayında WBA'a kiralanan ancak satın alma opsiyonu kullanılmayan Senegalli forvet oyuncusuna yeni sezon öncesi kampa geç katıldığı için kulüp tarafından yaptırım uygulanacak. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezon hazırlıklarına geç katılan Mbaye Diagne hakkında karar verildi. Kulüp tarafından geçen ay sezon hazırlıklarına davet edilen tecrübeli futbolcu, West Bromwich'le kiralık sözleşmesinin 30 Haziran'a kadar devam ettiğini belirtip, 14 Haziran'da takıma katılması gerektiği yönündeki daveti geri çevirmişti. Bu sürede menajeri aracılığıyla kendisine kulüp arayan Mbaye Diagne çalışmalarını da bireysel olarak ülkesi Senegal'de gerçekleştirmişti. Uzun bir süre Premier Lig başta olmak üzere kendisine kulüp arayan Diagne, son olarak geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi ve Florya'da çalışmalara başladı.

Galatasaray yönetimi de Senegallinin bu disiplinsiz tavırlarını karşılıksız bırakmadı. 1 Temmuz - 11 Temmuz tarihleri arasında antrenmanlara katılmayan Mbaye Diagne için noter aracılığıyla tutanak tutan Galatasaray cephesi tecrübeli oyuncuya para cezası vermeye hazırlanıyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0