Stanciu için Slavia Prag'dan açıklama!

Galatasaray'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alan Nicolae Stanciu için iki kulüp arasında transfer görüşmeleri sürerken, Çekya temsilcisinden üzücü bir haber geldi. Slavia Prag başkanı Jaroslav Tvrdik transferle ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Tvrdik yaptığı açıklamada "Oyuncularımız için teklif vermek her kulübün hakkıdır. Ancak, teklifi kabul etmemiz için hem Slavia hem de oyuncu için ilginç bir teklif olmalıdır. Galatasaray Başkanı ile Stanciu transferi için görüştüm ancak bir anlaşma olmadı. Stanciu'yu satın almak isteyen kulüpler, önce bizimle anlaşmak zorundadır." ifadelerini kullandı.

Çek kulübü 2 yıl daha sözleşmesi olan Stanciu'nin fiyatını 6.5 milyon Euro olarak belirlerken, Galatasaray yönetimi rakamı aşağıya çekmeye çalışmıştı. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sırada yer alan Rumen oyuncu için başkan Burak Elmas yönetiminin hedefi transferi 4 milyon Euro bitirmekti.. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0