Barış Alper Yılmaz'da imza için geri sayım!

Yeni sezonda kadrosundaki yerli oyuncu grubunu güçlendirmeyi hedefleyen ve bu yönde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da uzun süredir gündemde yer alan transfer sonunda resmiyet kazanmak üzere.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği genç oyuncu Barış Alper Yılmaz transferi için geri sayım başladı! 

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dış transferde Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'nın ardından bir transferde daha sona geldi. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği ve teknik direktör Fatih Terim'in de transferinde ısrarcı olduğu Keçiörengücü’nün 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz için her konuda anlaşma sağlandı. Kulüpler arası pazarlıkların sona ermesinin ardından genç oyuncuyla da 5 yıllık sözleşme imzalandı. Barış Alper Yılmaz'ın transferi karşılığında Başkent ekibine 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Bunun yanında sarı kırmızılılar genç bir futbolcuyu da Keçiörengücü'ne verecek.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan tabir-i caizse transfer için resmi açıklamadan önce duyurmuş oldu. Mandan oyuncusunun transferi için "Galatasaray ile anlaşmaya varıldı. Prodesürler hallediliyor. Hayırlı olsun diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0