Savunmanın merkezine Portekiz'den alternatif!

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek ve gençleştirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim scout ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Portekiz'den scout keşfi olarak Marcao'yu kadrosuna katan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Belenenses forması giyen 22 yaşındaki stoper Tomas Ribeiro oldu. 

Portekiz basınından Record'un haberine göre; Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız vermişken sürpriz bir isim gündeme geldi. Portekiz ekibi Benfica'dan geçen sezon kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'i bir sezon daha kadrosuna katmak adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın bir başka Portekizli oyuncu Belenenses forması giyen Tomas Ribeiro ile ilgilendiği belirtildi. Oyuncu ile aynı zamanda Vitoria Guimaraes'in de ilgilendiği aktarılmakta.. 22 yaşındaki stoper, bugüne kadar takımı Belenenses ile ligde toplam 45 maça çıkarken 1 de gol atmayı başardı. Tomas Ribeiro'nun kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor.

Galatasaray, daha önce Portekiz'den scout ekibinin önerisiyle Marcao'yu transfer etmiş ve Brezilyalı oyuncudan büyük katkı sağlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0