U19'un parlayan yıldızı Eren Aydın!

Galatasaray U19
takımında bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan ve futbolseverleri kendisine hayran bırakan Eren Aydın takımını sırtlamaya devam ediyor. Normal sezonda 20 kez fileleri havalandıran genç golcü, play-off etabına da Beşiktaş karşısında hat-trick yaparak başladı. 

EREN AYDIN KİMDİR?
12 Şubat 2003 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Futbola Darıca Gençlerbirliği altyapısında başlayan forvet oyuncusu, 2016'da Kartalspor'a transfer oldu. Burada 3 yıl geçiren Eren, 2019'da Galatasaray'ın dikkatini çekti. Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç golcü bu sezon ortasında 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından yeni sezon kampında da A takım kadrosuna davet edilen Eren, play-off etabı için yeniden U19 takımına döndü. U19 Elit Gelişim Ligi Play-Off'ta da çıkışını sürdüren Eren Aydın, 20 maçta 23 gol - 5 asistle skora katkı sağladı ve sezonun en dikkat çeken oyuncuları arasında kendisine yer buldu.

1.81 boyunda olan 18 yaşındaki forvetin Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yaş grubunun en yetenekli oyuncuları arasında yer alan Eren, özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve yaptığı klas gol vuruşlarıyla ön plana çıkıyor. 

İDOLÜ RADAMEL FALCAO
Mayıs 2021'de Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Eren Aydın, attığı gollerle Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarını mest etti. TFF U19 Elit Gelişim Ligi ve Play-Off'ta harika bir performans sergileyen Eren, takımın gol yükünü çeken isim olarak ön plana çıktı. A takım kadrosunda yer alması beklenen genç forvet, yaptığı açıklamada ''Hedeflerim büyük abilerimden çok şey öğrenmek olacak. Özellikle Falcao’dan çok şey öğrenmek istiyorum. İdolüm olarak da onu görüyorum. İnşallah hedefimiz A takımda kalıcı olabilmek.'' ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0