Diagne ile yollar ayrılıyor!

Galatasaray'da
yeni sezonda satılmasına kesin gözüyle bakılan Mbaye Diagne için hareketli günler yaşanıyor. Hala çalışmalarını bireysel olarak ülkesinde sürdüren ve Florya'daki kampa katılmayan Senegalli oyuncunun menajeri Premier Lig'den bazı takımlarla görüşmeye devam ediyor. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezonda geleceği büyük bir soru işareti olan Mbaye Diagne hakkında karar verildi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Premier Lig ekiplerinden WBA'da geçiren ancak takımının küme düşmesine engel olamayan Senegalli oyuncu kariyerine İngiltere'de devam etmek istiyor. Diagne'nin menajeri birkaç kulüple görüşme halinde olduğunu, çok kısa sürede bir anlaşma sağlayacağını yönetime bildirdi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya'ya hala gelmeyen ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Senegalli oyuncunun transferinin de kısa zamanda netleşmesi bekleniyor.

Galatasaray yönetimi de Mbaye Diagne'nin maaş yükünden kurtulmak ve bir bonservis ücreti kazanmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0