Rachid Ghezzal'ın babası açıkladı: Galatasaray'dan teklif aldık!

Rachid Ghezzal

Transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bomba bir gelişme yaşanıyor. Cimbom geçen sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de asist krallığına oynayan Rachid Ghezzal'ı gündemine aldı. Ghezzal'ın babası da yaptığı açıklamada teklifi doğruladı. 

Beşiktaş ile geçen sezon Süper Lig'e damga vuran Rachid Ghezzal'ın Babası Mohamed Ghezzal, oğlunun geleceği Fanatik'e konuştu ve Galatasaray teklifini doğruladı. Mohamed Ghezzal yaptığıı açıklamada, "Oğlumun bu sezon gösterdiği performansın ardından sadece Beşiktaş değil Galatasaray da bize teklif yaptı" şeklinde konuştu. Oğlunun kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğini belirten Mohamed Ghezzal, Galatasaray’ın teklifini kabul etmediklerini söyledi.

Galatasaray'ın Rachid Ghezzal’e yaptığı teklifin detayları da belli oldu. Cimbom, Cezayirli oyuncuya 2.7 milyon Euro’dan 3 yıllık teklif yaptığı, ayrıca Leicester City’ye de 2 milyon Euro önerdiği bildirildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0