Galatasaray, Berkan Kutlu'yu istiyor!


Yeni sezonda hücuma dönük orta saha için arayışa giren Galatasaray, yabancı sınırına karşı önlem almak için yerli oyuncu kalitesini de arttırmak istiyor. Bu doğrultuda Galatasaray geçen sezon Alanyaspor forması giyen Berkan Kutlu'yu kadrosuna katmak istiyor. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray, 23 yaşındaki  Berkan Kutlu için Alanyaspor'a resmi teklif yaptı ve iki kulüp arasında bonservis pazarlıkları başladı. Alanyaspor'un Berkan Kutlu için 3 milyon euro bonservis bedeli istediği ve Galatasaray'ın bu bedeli düşük seviyeye çekmeye çalıştığı öğrenidi. 

Salih Uçan, Bakasetas, Ceyhun Gülselam ve Siopis gibi isimlerin olduğu takımda muhteşem bir grafik ortaya koyan, formayı kapan ve takımın değişilmezleri arasına giren Berkan, başta Serie A olmak üzere Avrupa ekiplerinin de radarına girdi.

Berkan Kutlu kimdir, hangi takımlarda oynadı? Berkan Kutlu kaç yaşında ve nereli?

Berkan Kutlu 25 Ocak 1998'de İsviçre'nin Monthey şehrinde dünyaya geldi. Monthey altyapısında futbola başlayan orta saha oyuncusu, 2018'e kadar burada forma giydi ve İsviçre'nin köklü ekiplerinden Sion'un dikkatini çekti.

Temmuz 2018'de Sion, İsviçre 5. Lig ekibi Monthey'de toplamn 41 maça çıkan ve 9 atan genç yıldız Berkan'ı bonservis ödemeden kadrosuna kattı. Sion'da 2 yıl geçiren, U18 ve U21'de toplam 81, A takımda ise 2 maçta boy gösteren genç orta sahanın yolu Ağustos 2020'de Türkiye'ye düştü.

Akdeniz ekibine bedelsiz olarak gelen ve dikkat çeken bir gelişim gösteren Berkan, Süper Lig'deki ilk sezonunda tam 38 maça çıktı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0