Galatasaray, Rıdvan Öncel'i kadrosuna katıyor


Galatasaray'da NEF'in sponsor olduğu basketbol şubesinde artık transferlerin de başlaması bekleniyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yerli piyasasında kısa rotasyonunu güçlendirmeye hazırlanıyor. Galatasaray, Rıdvan Öncel ile anlaşmaya yakın. 

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Çağlar Torun'un haberine göre; Galatasaray yeni sezon öncesinde Rıdvan Öncel ile anlaşma sağladı. 1997 doğumlu guard geçtiğimiz sezon Bahçeşehir Koleji forması giyerken, ligde 19 dakika ortalama sahada kaldı ve 7.8 sayı - 1.5 ribaund - 1.5 asist ortalamalarını yakaladı.

Takım kaptanı Göksenin Köksal‘la sözleşme yenileme hususunda da anlaşmaya varan Cimbom, Petkimspor’dan Ege Arar ve Canberk Kuş ile el sıkıştı. Bu transferlerin de yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

RIDVAN ÖNCEL KİMDİR?

Galatasaray'ın yeni transferi Rıdvan Öncel kimdir? 21 Şubat 1997’de Ankara’da doğdu. Basketbola Çorlu’da başladı.U18 Milli Takım formasını giyen Rıdvan, kariyeri boyunca Kartal, Bandırma Kırmızı ve Karesi Gençlik formaları da giydi. 3 yıl Banvit forması giyen Rıdvan Öncel, geçen sezon Bahçeşehir Koleji ile anlaşmıştı. 1.90 boyundaki Rıdvan, Banvit'te sezon askıya alınana kadar BSL’de 20 maçta ortalama 21.2 dakika süre alırken 11.8 sayı, 1.8 ribaund, 2.2 asist ve BCL’de ise 15 maçta ortalama 15.3 dakika sahada kalırken 4.1 sayı, 1.4 ribaund, 2.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0