Berkan Kutlu: Galatasaray benim çocukluk hayalim!

Galatasaray yeni bir transferini daha duyurmaya hazırlanıyor.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Alanyaspor'un orta saha oyuncusu Berkan Kutlu yaptığı açıklamada bir nevi transferi resmen duyurdu. Galatasaray formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Berkan, teklifi duyar duymaz kabul ettiğini de açıkladı. 

Sportcell'e açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki Berkan Kutlu, transferi hakkında "Transfer teklifini duyar duymaz çok heyecanlandım ve elim ayağım birbirine dolaştı. Çocukluk hayalimin gerçekleşiyor olmasından dolayı oldukça mutluyum ve gurur duyuyorum. Galatasaray formasını sırtıma geçirip muhteşem taraftarın önünde sahne almak için sabırsızlanıyorum. İnşallah en kısa zamanda resmi açıklama da yapılır." ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz sezon Sion'dan bedelsiz olarak Alanyaspor'a transfer olan 1998 doğumlu orta saha oyuncusu istikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Orta sahanın merkezinde görev yapan Berkan, geçtiğimiz sezon büyük bir çoğunluğu ilk 11 ve 90 dakika olmak üzere tüm kulvarlarda 42 maçta 3 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0