Çizme'den sürpriz iddia!

Yeni sezonda orta sahaya mutlak takviye yapacak olan Galatasaray için sürpriz bir isim gündeme geldi. Transfer döneminde Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arturo Vidal için kulübünün bonservis istememe kararı almasının ardından Şilili yıldızın ismi Galatasaray ile anıldı. 

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Serie A'da İnter forması ile şampiyonluk yaşayan Arturo Vidal ile yollarını ayıracağını ve yıldız oyuncuyu bonservissiz olarak göndereceğini yazdı. Şilili orta saha oyuncusu için de River Plate, Flamengo ve Galatasaray'ın devrede olduğu öne sürüldü. Ancak 34 yaşındaki futbolcunun, senelik 7 milyon Euro maaşı, başta Cim Bom olmak üzere tecrübeli futbolcuyu isteyen kulüpleri düşündürüyor. Hâl böyle olunca Inter de yeni bir formül arayışına girdi. 

Çizme ekibi, en azından Vidal'in maaş yükünün bir kısmından kurtulmak istiyor. Bu doğrultuda Inter, Vidal'i isteyen kulüplere maaşının yarısını yani 3.5 milyon Euro'yu ödeme konusunda bir öneride bulunacak. Sarı-Kırmızılı ekibin bu konuda ücreti yüksek bulduğu öğrenildi. Ancak Galatasaray, yıldız oyuncuyu bonservissiz olarak kadrosuna katarak, Şilili yıldıza önereceği sözleşme konusunda bir orta yol bulmaya çalışıyor.

Sezonun ilk bölümünde düzenli olarak forma giyen Vidal, ikinci yarıda (Mart) geçirdiği diz operasyonu nedeniyle takımdan uzak kaldı. Şilili oyuncu İtalya'da şampiyonluk sevinci yaşayan Inter formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 30 maçta görev yaptı ve 2 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0