Galatasaray, PSV'yi elerse rakibi Celtic ya da Midtjylland!


Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'nda Hollanda devi PSV Eindhoven ile eşleşmişti. Çarşamba günü oynanacak müsabaka öncesinde Cimbom'un turu geçmesi halinde 3. Ön Eleme Turu'nda rakibi de belli oldu. 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda PSV Eindhoven ile oynayacağı karşılaşma öncesinde turu geçmesi halinde 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi de belli oldu. Galatasaray, PSV'yi elemesi halinde Celtic - Midtjylland eşleşmesinden gelecek takımla karşılaşacak.

Galatasaray, PSV'ye elenmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi'ne kalacak. Cimbom'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemele rakibi de belli oluyor. Galatasaray'ın elenmesi halinde muhtelemel rakibi  Jablonec, Anorthosis veya St. Johnstone olacak. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0