Berkan Kutlu imzayı bekliyor!

PSV deplasmanında ağır bir yenilgi alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten Burak Elmas yönetimi, yerli rotasyonda uzun süredir ismi geçen Berkan Kutlu transferini bitirmek üzere.. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray yerli transferinde yeni bir yıldızı daha kadroya katmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Aytemiz Alanyaspor forması giyen Berkan Kutlu transferinde mutlu sona çok yakın.. Fatih Terim'in kadrosunda ısrarla görmek istediği 23 yaşındaki oyuncunun transferindeki prosedürler bayram tatili nedeniyle yarım kaldı. Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden götüren Galatasaray yönetiminin bayram sonrasında Berkan Kutlu'nun transferini açıklamaya hazırlanıyor. 

6 ve 8 numaralı pozisyonda forma giyebilen Berkan'ın özellikle topsuz oyundaki etkinliği ve fizik/tempo kalitesi dikkat çekerken, Galatasaray yönetimi de genç orta sahanın bonservisi için 3 milyon Euro'ya yakın bir bedel ödeyecek. Alanyaspor yönetimiyle yapılan pazarlıklar tamamlanırken, Berkan ile de 5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0